Onze prijzen | Rollatorwinkel.com

Onze prijzen


Onze prijzen


Rollatorwinkel.com is de goedkoopste Rollatorwinkel

U krijgt de beste producten voor de scherpst mogelijke prijs.
Door al jarenlang groot in te kopen hebben wij gunstige inkoopprijzen bij onze leveranciers en daarnaast kunnen wij, als daar aanleiding voor is, bij hen ook altijd een beroep op hen doen in geval van garantie en/of coulance.
Er kunnen echter situaties of redenen zijn waarom wij in een bepaald geval niet de laagste prijs hanteren, of kunnen hanteren.
Vaak ligt daaraan één van de hieronder beschreven zaken ten grondslag:

 • Grote omloop, de meest recente prijzen.
  Een grote omloopsnelheid heeft als voordeel dat de artikelen die wij leveren vrijwel altijd de laatste modellen van een type zijn en dat deze recent gefabriceerd zijn.
  Een nadeel hiervan kan zijn dat wanneer een fabrikant zijn prijzen verhoogt, wij deze verhoging direct door moeten berekenen.
  We hebben immers geen grote voorraad artikelen die indertijd nog voor de ‘oude’, bijna altijd lagere, prijs zijn ingekocht.
 • Rollatorwinkel.com als betrouwbare partner in mobiliteit. Iedere winkel die ook service wil verlenen heeft daar een bepaalde marge voor nodig.
  Dit geldt zeker wanneer deze service, zoals bij Rollatorwinkel.com, een No-Nonsense retour-, garantie- en coulancebeleid beleid omvat en de aangeboden garantietermijn in heel veel gevallen hoger liggen dan de periode die de fabrikant op het betreffende artikel geeft.
  Deze marge hoeft zeker niet groot te zijn, maar u begrijpt dat wanneer deze marge te klein, of zelfs negatief, wordt het verlenen van kwalitatief hoogwaardige service op termijn onder druk komt te staan.
 • Door een zorgvuldige selectie te maken in de merken en typen Rollators die wij aanbieden hebben wij een flink lager aantal defecten dan bij een kwalitatief gemiddeld aanbod.
  Dit is prettig voor ons, maar natuurlijk vooral voor u.
  Een kwalitatief goed aanbod betekent soms ook een íets hogere prijs.
  Een goed product voor een nog lagere prijs is soms eigenlijk niet mogelijk. Goede en veilige Rollators, ook dáár staan wij voor.
 • De allergoedkoopste Rollators op de markt zijn kwalitatief (zowel in ontwerp, materiaalgebruik als fabricage) vaak van slechte kwaliteit.
  Wij weten dit uit eigen ervaring, we testen namelijk zelf Rollators welke op de markt verschijnen en beoordelen hierbij aan de hand van een aantal belangrijke zaken of het betreffende type geschikt is om toe te voegen aan ons assortiment.
  De meeste fabrieken kunnen écht wel een goedkope Rollator fabriceren, het is echter de vraag of u zo’n Rollator ook wilt als mobiliteitshulpmiddel.
  Zelfs als zo’n Rollator qua specificaties en functionaliteit precies is wat u zoekt, dan zijn de gebruikte materialen vaak nog steeds onbetrouwbaar.
  (Ondeugdelijke metalen, hard en bros kunststof) Hierdoor bestaat een reële kans op vroegtijdig bezwijken van een essentieel onderdeel zoals bijvoorbeeld een remdeel, opklapbeveiliging, zitje of zelfs een frame.
  Iets wat u natuurlijk niet wilt. Wij weren om die reden de allergoedkoopste Rollators (en onderdelen/accessoires) uit ons assortiment, zelfs als ze er mooi uit zien. Niet omdat deze goedkoop zijn, maar omdat de kwaliteit niet voldoende is.
 • Een Rollator is geen handtas of een paar schoenen .
  U bent ervan afhankelijk en wilt, indien er iets niet in orde is dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt.
  Om deze reden is het dan ook belangrijk dat u niet bij de eerste de beste partij een Rollator aanschaft.
  Er zijn helaas te veel bedrijven die hun taak als aanspreekpunt bij problemen niet serieus nemen.
  Dit zijn echt niet alleen Online winkels (van het type 'dozenschuivers'), maar in heel veel gevallen ook filialen van de bekende fysieke zorgwinkels.
  Erg vervelend als u om handen zit met een defect hulpmiddel. Kies daarom niet alléén voor prijs, maar kijk of de winkel waar u van plan bent te kopen ook voor u klaar staat om kosteloos service te verlenen, en hoe de service is ná het verlopen van de garantietermijn!
  Bij Rollatorwinkel.com bent u in dit geval wél aan het juiste adres: wij staan voor uw mobiliteit. Altijd!
  U bent altijd welkom in onze werkplaats voor een check of reparatie.
  Hebben we vanwege de drukte even geen tijd, dan kunt u voor de duur van de reparatie natuurlijk altijd over een gratis Leen-Rollator beschikken.
 • Mooi is niet altijd goed. Sommige Rollators zien er geweldig uit, maar zijn bij nader inzien kwalitatief niet in orde.
  Vaak zit hem dit in het feit dat, zoals eerder genoemd, de gebruikte materialen niet van voldoende kwaliteit zijn voor de toepassing waarin ze gebruikt worden.
  Soms is het zelfs zo dat fabrikanten om op de fabricagekosten te besparen (die kosten staan nogal eens onder druk in een poging zo goedkoop mogelijk te fabriceren) op materiaal besparen. Er wordt dan gewoon minder metaal gebruikt in het frame (dunnere buizen), of een onderdeel wordt nét iets lichter uitgevoerd dan eigenlijk zou moeten.
  Op zich is het besparen op materialen, en zo verlagen van de prijs, een goed streven, maar niet als dit resulteert in het voortijdig bezwijken van de Rollator.
  Dit is een inmiddels bekend fenomeen, waardoor enkele modellen helaas niet (meer) bij ons in het assortiment te vinden zijn.

De goedkopere artikelen binnen ons assortiment voldoen aan alle eisen die wij hieraan stellen.
U kunt er dan ook zeker van zijn dat u hiermee veilig op pad kunt.
De kans is klein, maar mocht er onverhoopt toch iets defect raken aan uw Rollator dan staan wij, zoals u al jaren gewend bent, klaar om u zo snel mogelijk weer op pad te helpen!