Over ons | Rollatorwinkel.com

Over ons


Rollatorwinkel.com uw Rollatorspecialist!

Welkom bij Rollatorwinkel.com, uw toegewijde partner als het gaat om rollators.
Met meer dan 14 jaar ervaring zijn we de onbetwiste rollatorspecialist van Nederland geworden.

Ons primaire doel is om u te voorzien van een rollator die perfect bij u past, en dat tegen de meest voordelige prijs mogelijk. We staan voor kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak en uitstekende service, en daar maken we geen concessies aan. Hoe bereiken we deze scherpe prijzen? Door onze bedrijfskosten tot een minimum te beperken.

In tegenstelling tot traditionele winkels, hebben wij geen dure panden of complexe structuren. We focussen alleen op wat essentieel is om aan onze hoge standaarden te voldoen.Ons assortiment omvat niet alleen 'basic' rollators, maar ook een breed scala aan lichtgewicht en ultralichtgewicht modellen. We geloven dat elke rollatorgebruiker uniek is, en daarom streven we ernaar om voor iedereen een passende en geschikte rollator aan te bieden.

Met het grootste online assortiment aan rollators in Nederland, en de meest uitgebreide showroom, bieden we een unieke winkelervaring. Al onze online verkrijgbare artikelen zijn te bezichtigen en uit te proberen in onze showroom. Onze specialisten staan altijd klaar om u van deskundig advies te voorzien, zodat u altijd de juiste keuze maakt.
Heeft uw rollator reparatie, service of onderhoud nodig? Geen probleem. Onze showroom beschikt over meerdere werkplaatsen waar onze gespecialiseerde technici uw rollator kunnen nakijken en de nodige werkzaamheden kunnen uitvoeren. We bieden zelfs haal- en brengservice aan, en kunnen indien nodig een tijdelijk vervangend hulpmiddel leveren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Bij Rollatorwinkel.com draait alles om klanttevredenheid.
We streven ernaar om uw ervaring met ons zo positief en voldoeninggevend mogelijk te maken.