Carbon Rollator kopen? Koop nú de beste en lichtste Carbon Rollators hier! | Rollatorwinkel.com

Een Superlichte en stabiele Carbon of Koolstofvezel Rollator koopt u natuurlijk ook veilig en vertrouwd bij dé Rollatorwinkel van Nederland: Rollatorwinkel.com. Hieronder vindt u gegarandeerd alleen de beste modellen tegen de allerbeste prijs. Altijd de beste service en garantie bij de grootste Carbon Rollator leverancier, Rollatorwinkel.com. Lees meer…

Een Carbon Rollator is precies wat u zoekt als u gaat voor het beste wat er op dit moment verkrijgbaar is op Rollatorgebied. De Carbon Rollators in ons assortiment zijn stuk voor stuk stijlvolle voorbeelden van het feit dat een Rollator ook gewoon heel erg mooi kan zijn! Met deze Rollators kunt u overal goed voor de dag komen. Hiernaast zijn ze vanuit (ontwerp)technisch oogpunt ook helemaal helemaal 'State of the Art'!

Carbon, of Koolstofvezel-composiet, bestaat uit Koolstofvezels gecombineerd met een Hoogwaardige Epoxyhars. Doordat de Koolstofvezels in het materiaal ingebed zijn in Epoxyhars ontstaat een materiaal dat het lage gewicht en de sterkte van, normaliter losse, koolstofvezels combineert met de vormbaarheid van Epoxyhars. Door toepassing van dit materiaal wordt het mogelijk om technische componenten precies zó te ontwerpen dat volledig aan de sterkte-eisen en andere wensen van de constructeur (en dus ook gebruiker) voldaan kan worden. Dit materiaal maakt het, mits juist toegepast, mogelijk om Ultra-lichte, maar tegelijk ook zeer stijve Rollators te maken welke niet gevoelig zijn voor metaal-vermoeiing. (Dit is het verschijnsel dat een metaal wanneer het vrij hoog belast wordt eerder verzwakt 'vermoeit' dan bij een meer normale belasting. Deze zwaardere materiaalbelasting vindt vaak plaats in extreem licht ontworpen metalen constructies zoals vliegtuigen, lichtgewicht race fietsen en Ultra-lichte Rollators.) Het zijn juist deze laatste twee zaken die een Carbon Rollator onderscheiden, of zouden moeten onderscheiden, van de andere Ultra-Lichtgewicht Rollators van 'gewoon' Aluminium. Als het ontwerp goed is ontstaat door toepassing van Carbon een zéér lichte, sterke én stijve Rollator. Het enige nadeel ten opzichte van een materiaal als Aluminium is dat Carbon, onbeschermd tegen de zon, kan verouderen (Bros worden) en daardoor in sterkte kan afnemen. Hiernaast kan het in sommige gevallen voorkomen dat het gerealiseerde gewicht niet zo laag is als men zou kunnen verwachten, dit komt dan vaak doordat er vanwege de kans op beschadiging als gevolg van 'inslag' bij toepassing van héle dunne wanddiktes, een wat dikkere wanddikte is toegepast dan puur vanuit de constructie vereist zou zijn.

De modellen die wij op deze pagina voor u geselecteerd hebben voldoen aan alle eisen met betrekking tot sterkte en veiligheid. Hiernaast voldoen deze modellen ook qua stabiliteit, kwaliteit en afwerking aan onze eisen, waardoor wij u er met een gerust hart voor vele onbezorgde jaren mee op pad durven te sturen!