Rollator Onderhoud | Rollatorwinkel.com

Heeft uw Rollator onderhoud nodig? Geen probleem, op deze pagina vindt u onze Rollator onderhoudspakketten en alle bijbehorende uitleg. Afhankelijk van het benodigde onderhoud kiest u ene aantrekkelijk abonnement of één van de twee pakketten. Onderaan de pagina vindt u een verdere toelichting over onderhoud en de pakketten op deze pagina. Lees meer…


U heeft de keuze uit een Onderhoudsabonnement, een Kleine en een Grote Onderhoudsbeurt. Afhankelijk van uw wensen en welke werkzaamheden benodigd zijn kiest u één van de varianten. In het geval van een Onderhoudsabonnement is de prijs per jaar, en kunt u een afspraak maken inplannen wanneer het u uitkomt. Om de keuze voor één van de onderhoudsbeurten te maken kunt u het beste in de gebruikshandleiding van uw Rollator kijken. Hier vindt u welke werkzaamheden periodiek benodigd zijn. Bij twijfel kunt u op onze pagina 'Rollator Service en Onderhoud' kijken voor een standaard onderhoudsschema voor Rollators. Mochten wij tijdens het onderhoud constateren dat er bijvoorbeeld een een onderdeel vervangen zou moeten worden dan bellen wij u altijd vooraf om de mogelijkheden met u door te nemen.

U heeft de keuze om de Rollator naar ons toe te sturen of zelf bij ons langs te komen, Een vervangende Rollator voor de duur van het onderhoud behoort uiteraard ook altijd tot de mogelijkheden. Indien u hier geen behoefte aan heeft kunt u dit vermelden in het 'Opmerkingen' veld tijdens het bestelproces, melden middels een mailtje of door het invullen van het contactformulier. Dit geldt overigens ook indien u specifieke klachten heeft over het functioneren van uw Rollator, u misschien andere aanvullende wensen heeft of u voorkeur heeft voor een bepaald type Leen-Rollator. Wij houden uw Rollator veilig en helpen u graag verder!